Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Παραλία Αξιού

Μια εξόρμηση στην παραλία του Αξιού έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.Στην τελευταία μου επίσκεψη παρατήρησα μια ομάδα 26 θυελλόγλαρων.Μαζί τους πολλές αβοκέτες και ,όχι και τόσο συχνό φαινόμενο για την εποχή ,στην ίδια λιμνούλα τρεφόταν έξι μαχητές.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το Σάββατο επισκέφθηκα και εγω για πρώτη φορά την περιοχή και πραγματικά μου άρεσε πολύ..ήδη ετοιμάζομαι για επόμενη εξόρμηση...

Το κέντρο ενημέρωσης στην Χαλάστρα τι ώρες και ημέρες είναι ανοικτό?

Καλή συνέχεια στο έργο σας

Κώστας

Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού είπε...

Το Κέντρο Πληροφόρησης Χαλάστρας ανοίγει μόνο για να υποδεχτεί σχολεία ή ομάδες επισκεπτών κατόπιν ραντεβού. Ωστόσο ο Φορέας Διαχείρισης πραγματοποιεί ξεναγήσεις κατόπιν συνεννόησης. Πληρ www.axiosdelta.gr. Από Τετάρτη ως Κυριακή, 10 - 14:30 μπορεί να επισκεφθεί κανείς το παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης (δήμος Μεθώνης).Είσαι και ποδηλάτης, σωστά?

Unknown είπε...

Ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση.. δεν το ήξερα για το Κέντρο, νομισα ότι κάποιος θα ήταν ειδικά το Σ/Κ.. Απο το site ενημερώθηκα και κατέβασα και τον χάρτη !!

Σκέφτομαι στην επόμενη επίσκεψη να είμαστε με ποδήλατα μαζί με την Μαρίνα την γυναίκα μου...

Προχθές βέβαια μπαίνοντας στον χωματόδρομο απο την Χαλάστρα είδαμε τσομπανόσκυλα με "ενδιαφέρουσες" προθέσεις και το ξανασκεφτήκαμε!!!

Η βόλτα μας είχε "εξερευνητικό" χαρακτήρα, και το συνδυάσαμε με φωτογραφίση !! Σιγουρα θα ξαναρθουμε και θα επεκτείνουμε τις βόλτες μας και προς την Μεθώνη!!!

Ευχαριστώ πολύ
Κώστας