Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: " ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Φυσικοί Πόροι, Κοινωνία, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" .

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε) διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: " ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Φυσικοί Πόροι, Κοινωνία, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" .
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 12 μέχρι και 14 Δεκεμβρίου 2008, στο Ναύπλιο Αργολίδος.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη του ρόλου της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη διατήρηση των φυσικών πόρων, στην επίτευξη της κοινωνικής δικαιοσύνης, στην εξάλειψη της φτώχειας, στη διασφάλιση της ευημερίας για τις παρούσες και μελλοντικές γενιές στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης.
Στο Συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν:
α) Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλης της χώρας.
β) Οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/νσεων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλης της χώρας.
γ) Δύο Εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων από κάθε Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης και δύο εκπαιδευτικοί από κάθε Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης όλης της χώρας με προτεραιότητα στην επιλογή εκείνων, που πρόκειται να παρουσιάσουν εργασία ή πόστερ.
δ) Δύο εκπαιδευτικοί, μέλη των Παιδαγωγικών Ομάδων, των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) όλης της χώρας.
Οι δαπάνες μετακίνησης, διαμονής και η ημερήσια αποζημίωση των Υπευθύνων Π.Ε, των Σχολικών Συμβούλων και των εκπαιδευτικών των σχολείων που θα συμμετάσχουν, θα καλυφθούν (εφόσον υπάρχει η δυνατότητα) από τους προϋπολογισμούς των περιφερειακών υπηρεσιών και ΚΑΕ 0711 τον ειδικό φορέα 181 (για την Α΄θμια Εκπ/ση) και 182 (για την B΄θμια Εκπ/ση).
Οι δαπάνες μετακίνησης, διαμονής και η ημερήσια αποζημίωση των μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων των ΚΠΕ θα καλυφθούν από τα Τεχνικά Δελτία Υποέργων των ΚΠΕ, όπου ανήκουν, ή τη Διαχειριστική τους Επιτροπή.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα απευθύνονται για πληροφορίες στην Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τη Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.), (τηλ και Fax 210-9911165, e-mail: Kpekast1@otenet.gr), nickstefanop@yahoo.gr, ppiliour@gmail.gr αποστέλλοντας ηλεκτρονικά συμπληρωμένη την συνημμένη σχετική αίτηση στη διεύθυνση: peekpe509@gmail.com

1 σχόλιο:

e-ioannis είπε...

καλημερα συναδελφοι !
θελετε να ανδειξουμε το θεμα αυτο και απο την δικη μας εφημεριδα ?
εχουμε και εμεις εφημεριδα στο διαδυκτιο !