Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ για το Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα



Μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοιχτή η έκθεση φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ με τίτλο «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα - Παραποτάμιες διαδρομές», η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο καφέ μπαρ "Ιδέες" (Βύρωνος 6, στη Διαγώνιο).
Στην έκθεση αυτή παρουσιάζεται μέρος της εργασίας της φωτογράφου, που δημιουργήθηκε επ’ ευκαιρία του φωτογραφικού διαγωνισμού «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: ένας άγνωστος θησαυρός», ο οποίος διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης και από το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με στόχο την ανάδειξη και προβολή της περιοχής αυτής, αλλά και την ευαισθητοποίηση των δημιουργών και του ευρύτερου κοινού για τα προβλήματα και τις πιέσεις που αυτή αντιμετωπίζει.

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Καίτη Παπαναούμ γεννήθηκε στη Σιάτιστα. Σε ηλικία 11 χρόνων μετοίκησε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε μαθήματα Φωτογραφίας με δάσκαλο τον Βασίλη Καρκατσέλη και είναι ενεργό μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας στις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Σιάτιστα και Κufstein της Αυστρίας. Παράλληλα, συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Βόλο, Ξάνθη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Λαύκος Πηλίου κ.α.
Πρόσφατα οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΡΙΩΝ εξέδωσαν ένα λεύκωμά της για την ιδιαίτερη πατρίδα της, με τίτλο « Σιάτιστα – Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα».
Συνεργάζεται με το περιοδικό «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» με ψηφιακή φωτογραφία. Ταξιδεύει πολύ και συνδυάζει το ταξίδι με τη φωτογραφία.

Info:
Διάρκεια έκθεσης: 14 - 31 Ιανουαρίου 2009
Τόπος: Καφέ - μπαρ ‘’Ιδέες’’, Βύρωνος 6 (Περιοχή Διαγώνιος)
Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα - Τρίτη: 12:00 – 16:00, Τετάρτη – Σάββατο: 12:00 – 01:00, Κυριακή: 20:00 – 01:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: