Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008

Περιοχή Κυνηγιού!Λίγες μερές μετά την τοποθέτησή της πινακίδας αυτής στο Περιβαλλοντικό Πάρκου Καλοχωρίου οι κυνηγοί θέλησαν να μας δείξουν τις προθέσεις τους και την ισχύ τους πυροβολόντας την!
Στην περιοχή του Περιβαλλοντικού Πάρκου Καλοχωρίου το κυνήγι επιτρέπεται. Ο Φ.Δ. Δέλτα Αξιού Λουδία Αλιάκμονα,σε συνεργασία με το δήμο Εχεδώρου έχουν στείλει επιστολές ζητώντας την απαγόρευσή του. Είναι μια περιοχή όπου καθαρίστηκαν οι δεκάδες τόνοι σκουπιδιών και μπάζων, απομακρύνθηκαν τα ρυπογόνα παράνομα μαντριά και δημιουργήθηκε ένας πανέμορφος επισκέψιμος χώρος, ιδανικός για επισκέψεις σχολείων και ιδιωτών. Αλλά βέβαια οι κυνηγοί δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα τους... Ζητούν τουλάχιστον την παραχώρηση άλλου χώρου για κυνηγιού, όπου να μπορεί κανείς να βρει τις ίδιες ποσότητες πουλιών!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια περιοχή όπου καθαρίστηκαν οι δεκάδες τόνοι σκουπιδιών και μπάζων, απομακρύνθηκαν τα ρυπογόνα παράνομα μαντριά και δημιουργήθηκε ένας πανέμορφος επισκέψιμος χώρος, ιδανικός για επισκέψεις σχολείων και ιδιωτών. (Πότε, που και ποιός έκανε όλα αυτά που λέτε ????? Εγώ προσωπικά πηγαίνω τα τελευταία 3 χρόνια στην περιοχή σχεδόν κάθε εβδομάδα, και ποτε δεν είδα να καλυτερεύει κάτι. Τό μόνο που είδα είναι κάποιες ξύλινες προχειροκατασκευές πού έγιναν με σκοπό την απορόφηση κοινοτικών κονδυλίων (προς όφελος κάποιον "πονηρών" όπως γίνεται πάντα) τα οποία έχουν ρημάξει από την αχρηστία και την πλήρη αδιαφορία όλων αυτών που κραδαίνουν σιδερολοστούς και κατάρες αυτοαποκαλούμενοι οικολόγοι.

Σ.Α.